Swiss Technology Bedding

Memory foam kussen met 3D ventilatieband

v.a. € 39,95 incl. btw

Omschrijving

Sleepmed Memory Foam Kussen

Je kent het wel: je slaapt ergens en de volgende dag zitten je schouders en nek helemaal vast. Als dit voor een nachtje is, dan is het nog te overzien. Maar vaker verkrampt wakker worden is niet gezond! Met dit Memory Foam kussen zal je daar geen last meer van hebben. Het kussen is oorspronkelijk ontwikkeld voor de ruimtevaart om de druk tijdens de lancering te verlichten. Dit kussen zorgt ervoor dat de druk gelijkmatig verspreid wordt en biedt ook voldoende ondersteuning.

Rug-, buik- of zijslaper
Het maakt niet uit of je een rug-, buik- of zijslaper bent met dit Memory Foam kussen slaap je altijd goed. Door de ideale verdeling van het lichaamsgewicht draagt dit kussen bij aan een gezonde bloedsomloop en soepele spieren en gewrichten.

3D Ventilatieband
Dankzij een nieuwe techniek hebben deze kussens een extra verkoelend effect. De ventilatieband zorgt er dus voor dat je niet ligt te zweten op je kussen.

Highlights

  • 100% Memory Foam (polyurethaan) kern
  • Zachte katoenen buitenlaag
  • Buitenhoes is afneembaar en wasbaar (30 graden)
  • Buitenhoes is hypo allergeen
  • Afmeting 60x40x12 cm

Om hygiënische redenen kunnen producten alleen ongebruikt en in originele verpakking geretourneerd worden.

Beter slapen begint bij SleepMed

Een goede nachtrust is de basis van alles. SleepMed maakt gebruik van de laatste technologiën om de beste producten te ontwikkelen ter bevordering van een goede nachtrust.

Alle inhoud © 2020.

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies voor een betere winkelervaring. Door deze website te gebruiken stemt u in met ons privacybeleid.