Swiss Technology Bedding

SleepMed Memory Foam Kussen

€ 119,95 incl. btw
EAN: 8715342008264

SLK.SM.0097.007.XX

Omschrijving

Memory Foam Kussen

Je kent het wel: je slaapt ergens en de volgende dag zitten je schouders en nek helemaal vast. Als dit voor een nachtje is, dan is het nog te overzien. Maar vaker verkrampt wakker worden is niet gezond! Met dit Memory Foam kussen zal je daar geen last meer van hebben. Het kussen is oorspronkelijk ontwikkeld voor de ruimtevaart om de druk tijdens de lancering te verlichten. Dit kussen zorgt ervoor dat de druk gelijkmatig verspreid wordt en biedt ook voldoende ondersteuning.

Rug-, buik- of zijslaper

Het maakt niet uit of je een rug-, buik- of zijslaper bent met dit Memory Foam kussen slaap je altijd goed. Door de ideale verdeling van het lichaamsgewicht draagt dit kussen bij aan een gezonde bloedsomloop en soepele spieren en gewrichten.

Highlights

  • 100% Memory Foam (polyurethaan) kern
  • Cluster gevulde binnenlaag
  • Zachte buitenlaag
  • Buitenhoes is afneembaar en wasbaar (40 graden)
  • Buitenhoes is hypo allergeen
  • Afmeting kussen: 55 x 43 x 12 cm

EAN:8715342008264

Om hygiënische redenen kunnen producten alleen ongebruikt en in originele verpakking geretourneerd worden.

Beter slapen begint bij SleepMed

Een goede nachtrust is de basis van alles. SleepMed maakt gebruik van de laatste technologiën om de beste producten te ontwikkelen ter bevordering van een goede nachtrust.

Alle inhoud © 2020.

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies voor een betere winkelervaring. Door deze website te gebruiken stemt u in met ons privacybeleid.